Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag

Vårens stora shoppingkampanj!

Våren till ära kickar vi igång en ny kampanj i vår webbshop som går ut på att du köper 3 produkter och betalar endast för 2!

Köper du 6 produkter betalar du endast för 4, köper du 9 produkter betalar endast för 6 produkter osv. Systemet i vår webbshop känner automatiskt av vilken av produkterna som är billigast, och det är alltså alltid de billigaste produkterna/produkten som du får gratis!

Kampanjen gäller alla normalprissatta produkter och pågår fram till den 5 maj! Använd koden TREFÖRTVÅ för att aktivera erbjudandet.

EXEMPEL:

Låt oss säga att du vill köpa 3 burkar Kvällsmagnesium. Då klickar du helt enkelt i 3 burkar Kvällsmagnesium i din varukorg. När du känner dig klar att betala, så går du till kassan i vår webbshop och matar in följande rabattkod i fältet för rabattkoder: TREFÖRTVÅ. Rabatten dras då automatiskt så att den tredje produkten blir gratis, och du betalar endast för 2 produkter vilket i detta fall sparar dig -33%! Bra va?!

Passa på att shoppa medan kampanjen varar och tveka inte att höra av dig till oss ifall du har några frågor! Njut av våren önskar vi på #teampureness 💚

Våra toppsäljare:

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Följ oss @Pureness