Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag

Om Pureness

Det handlar egentligen inte om oss –
utan om dig!

Du ska kunna vakna på morgonen och vara utvilad. Kunna ge allt när du tränar. Ha en hy som lyser. Ögon som är pigga. Orka vara nyfiken. Varje dag, varje kväll. Med våra smarta kosttillskott ska du kunna må ditt bästa och prestera på topp.

Med hälsa i fokus

Våra produkter ska ge dig kroppens bästa förutsättningar för god hälsa. För oss betyder det smart näring i olika former. Från kosttillskott som magnesium, kollagen och D-vitamin, till superfoods och livsmedel som kokosolja och kombucha.

Alltid med bästa effekt och högsta kvalitet

Du ska kunna lita på att Pureness har det allra bästa du kan hitta för din kropp. Vi letar upp de renaste näringsämnena från de allra bästa producenterna. Och det som växer i norden skördar vi i de finländska vildmarkerna! Men vi nöjer oss inte där. Våra produkter kontrolleras alltid för sin kvalitet och renhet, vi väljer våra leverantörer med omsorg och försäkrar oss ständigt om högsta kvalitet på alla råvaror genom nogrannt utförda laboratorietest.

Nordisk kvalitet

Pureness lanserades i Sverige 2020, men våra produkter har utvecklats och sålts i Finland i över tio år. Där är vi ett välkänt varumärke som finns i var och varannan hälsokost och livsmedelsbutik, med det finska namnet Puhdistamo. Vår egna fabrik hittar du i södra Tammerfors (eller Tampere som det heter på finska).

Kunskap och forskning

Vi tittar på modern forskning när vi utvecklar våra produkter. Varje näringsämne är i den form som är enklast för din kropp att få maximal nytta av. När vi utvinner näring från växter och svampar använder vi alltid den metod som ger mesta möjliga näringsinnehåll, som t ex kallpressat eller dubbelextraherat. Jämför gärna ingredienserna och näringsinnehållet med våra konkurrenter så ser du nog skillnad.

Vill du komma i kontakt med oss?

Oavsett om du har en fundering om näring och hälsa, eller undrar något annat om Pureness - välkommen att kontakta oss!

Adress: Gjörwellsgatan 51, 112 60 Stockholm
Telefon: 08-7430000
E-mail: info@pureness.se

Följ oss @Pureness