Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag

Kvalitet, kvalitet, kvalitet. Och kvalitet

Kvalitet är Pureness viktigaste mantra. Alla våra produkter ska vara kraftfullast möjliga och renast möjliga. Vi väljer våra leverantörer med omsorg och försäkrar oss ständigt om högsta kvalitet på alla råvaror genom laboratorietest. Alltid, i alla produktkategorier.

Vi är trygga med vår kvalitetsnivå. Därför kan vi också dela med oss av de senaste analyserna till dig som är nyfiken – så att du också kan känna dig trygg!

Din Kropp, din trygghet

Det är trots allt din kropp det handlar om. Vår logotyp garanterar att produktion är den absolut bästa möjliga versionen i sin kategori. Inga genvägar, inget fusk. Och du har alltid möjlighet att dubbelkolla.

På produktsidorna ser du vilka ingredienser som använts och hur de testats. Genom att klicka på analysresultaten ser du dessutom den labbrapport som resultaten baseras på.

Säkra nivåer av tungmetaller

Vissa näringsrika livsmedel kan också innehålla ämnen som är skadliga för kroppen. Vi testar genomgående och försäkrar oss alltid om att tungmetaller ligger på en helt säker och oskadlig nivå i våra produkter.

Säker mikrobiologisk status

Det är viktigt att testa hela vägen fram. Vi har för varje produkt fastställt vilka mikrobiologiska värden som är viktiga och de är dessa som vi testar och övervakar. I sista steget förpackar vi säkert och rent så att du kan känna dig trygg.

Har du frågor om kvalitet?

Hör av dig till oss!

Värde behövs
Värde behövs
Värde behövs
Tack!

Följ oss @Pureness