Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag
✅ Använd min kod Josefinexpureness i kassan för att få 20% rabatt på mina Pureness kit!

Josefine Holmberg

Hejsan,

Mitt namn är Josefine Holmberg och jag arbetar som online coach och personlig tränare. Här hittar ni tre olika kit som jag rekommenderar beroende på vad just ditt mål är.

Dessa har jag tillsammans med Pureness plockat ut för att kunna ge er en extra bra start till ett bättre välmående!

Du väljer nivån du vill lägga dig på basic är för dig som precis påbörjat din resa mot ett hälsosammare och starkare du, advanced är om du vill ta det till nästa nivå. Jag delar även med mig utav vad jag använder för att jag ska kunna prestera på topp som er coach men även för att jag ska kunna nå mina mål som tävlande professionell bikini athlete.

Dessa kit består av produkter som kan hjälpa dig framåt – vare sig du vill gå ner i vikt, bygga muskler eller hitta en bra balans i livet.

Josefines - Basic kit

innehålla

Sold out

Josefines - Advanced kit

innehålla

Sold out

Josefines - Vad jag använder

innehålla

Sold out

Varför just dessa produkter?

Basic kit
 
Detta är det perfekta start paketet för dig som vill börja med det som jag anser är det viktigaste och mest grundläggande kosttillskotten. Dessa hjälper dig med återhämtning och att prestera på topp. Det hjälper dina muskler, ditt skelett, ditt hår, din hud, ditt nervsystem och ditt immunförsvar.

Advanced kit

Detta paket har samma fördelar som basic plus det där lilla extra. Krill Omega-3 är bra för hjärta, lever och fett ämnesomsättning, Vitamin C ser till att boosta ditt immunförsvar ytterligare och elektrolyterna hjälper till med en effektiv vätsketillförsel och ger vattnet en riktigt god smak.

Vad Jag använder

Det här är exakt de produkter som jag använder dagligen för att se till att jag återhämtar mig mellan träningspass och för att jag ska kunna presentera 100% både på jobbet för att hjälpa mina online klienter och på gymmet för att nå mina tävlingsmål.

Följ oss @Pureness