Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag
✅ Använd min kod Lina i kassan för att få 20% rabatt på mina Pureness kit!

Fit By Lina

Mitt namn är Lina Spansk och jag arbetar som online coach under namnet FitByLina. Här finner ni mitt komma igång paket – Linas Startkit, som jag tillsammans med Pureness plockat ut för att kunna ge er en extra bra start till ett bättre välmående!

Startkitet består av fyra favoritprodukter som jag tror kan hjälpa dig framåt – vare sig du vill gå ner i vikt, bygga muskler eller hitta en bra balans i livet.

Hur kan dessa produkter gynna dig?

Magnesium hjälper din kropp med återhämtning och är viktig för kroppens muskel- och nervfunktioner. Zink bidrar till ett starkare immunförsvar, stabiliserar mättnadskänslorna och hjälper kroppen bryta ner protein, kolhydrater och fett. Keto Kollagen +MCT blandar du enkelt ner i ditt morgonkaffe eller smoothie för att öka kroppens kollagenproduktion som kan främja ens muskeltillväxt samt hålla leder rörliga och smidiga.

Slutligen har jag valt Elektrolytpulver med smak av friska skogsbä. Elektrolyter är en blandning av salter och mineraler som kroppen behöver för normal vätskebalans. Tillsätt en skopa i ditt vatten – innan, efter eller under ett svettigt träningspass, för att orka prestera mera och optimera din återhämtning! Funkar både till vardags som till träning.

Detta startpaket ger dig 20% rabatt på alla produkterna och gratis frakt.

Låt oss tillsammans skapa en hälsosammare version av dig!

Linas Startkit

innehålla

666 kr

Följ oss @Pureness