Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag

Pureness Athletics -produkter

Från de allra renaste råvarorna föds en sprillans ny serie av kvalitativa träningstillskott.

Vi vill ta träningstillskott till en ny nivå och tillverka högklassiga produkter utan onödiga tillsatser eller konstgjorda smakämnen. Därför lanserar vi nu Pureness Athletics – en ny serie träningstillskott gjorda av 100 % rena råvaror som uppfyller detta mål.


Pureness Ahtletics -produkterna är designade för att stödja effektiv träning och återhämtning. Varje produkts näringsämnen är noggrant optimerade för att fylla en idrottares behov. Utan att snåla på vare sig kvalitet eller renlighet har vi dessutom lyckats tillverka produkter med riktigt god smak. Pureness Athletics -produkternas smaker kommer alltid från helt naturliga aromer.


I produktsortimentet hittar du allt från aminosyror som kan stödja effektiv träning, till proteiner för fullständig återhämtning och elektrolyter för kroppens vätskebalans. Och allt detta är bara början: Pureness Athletics -produktfamiljen kommer fortsätta växa framöver med nya, spännande produkter.

Prestationsförmågan är summan av många nämnare. När du lär dig att lyssna på din kropps behov, blir du även bättre på att tillföra den dess nödvändiga byggstenar. Något du själv kan påverka är att du får i dig en kvalitativ, ren och mångsidig kost samt just de tillskott som din kropp är i behov av. Vi tror hårt på att produkternas kvalitet har påverkan på ditt allmänna välmående och prestationsförmåga.

Uppgradera dina träningstillskott till en ny nivå!

Aminosyror

Proteiner byggs upp av aminosyror, som du har nytta av för återhämtning efter träning och muskeltillväxt. Proteiner innehåller 20 olika aminosyror, varav 9 är essentiella, som mänskan måste få i sig från kosten eftersom kroppen inte klarar av att tillverka dem själv. Det är viktigt för människokroppen att få i sig tillräckligt av alla essentiella aminosyror, och speciellt du som tränar kan ha skäl att komplettera kosten med aminosyror.

Pureness aminosyraprodukter är tillverkade av naturliga råvaror utan några som helst kompromisser. Inget socker, aspartam, sukralos eller acesulfam K – inte heller några konstgjorda aromer eller färgämnen! Våra aminosyror i pulverform absorberas effektivt av kroppen och utan att irritera magen, tack vare att aminosyrorna redan är i fri form.


De här produkterna ger dig extra energi till träningen och håller dig aktiv!

Proteiner

Proteiner (dvs. äggviteämnen) är skydds- och energinäringsämnen som fungerar som byggstenar för muskler, skelett, vävnader och organ. Proteiner fungerar även bland annat som antikroppar i kroppens immunförsvar och transporterar näringsämnen i blodet. Genom att vara fysiskt aktiv ökar behovet av proteinintag, och det är inte alltid den vanliga kosten kan fylla kroppens proteinbehov efter träning, speciellt inte om målet är att få muskelmassan att växa.

Pureness proteiner tillverkas av rena och noggrannt utvalda råvaror. Våra proteinpulver innehåller inget tillsatt socker, aspartam, sukralos eller acesulfam K – inte heller några konstgjorda aromer, tillsatser eller färgämnen.

Vätskebalans

När vi tränar och svettas förlorar vår kropp vätska i snabb takt, såsom även näringsämnen och elektrolyter. En god vätskebalans håller prestationsförmågan i gott skick. Vätskebalansen påverkar speciellt värmeregleringen och hur tungt ditt träningspass känns. Betydelsen av en god vätskebalans ökar desto mer i varmt väder.


Det är viktigt för en idrottare att tanka kroppen med mera än bara vatten i samband med träningen. Pureness noggrant sammansatta elektrolytpulver sköter om så att du har en god vätskebalans och energitillförsel under hårda träningspass. Rena och kvalitativa råvaror garanterar att din kropp får i sig de byggstenar den behöver för en effektiv träning utan konstgjorda smakämnen.

Återhämtning

Återhämtning är en viktig del av träningen och speciellt när du har ett visst mål att uppnå. Det sker ingen utveckling utan träning, men inte heller utan återhämtning. Uttrycket ”muskler växer i vila” stämmer definitivt: efter hård träning kan kroppens anaboliska stadie, dvs. växtstadiet, pågå i upp till 5 dagar. Välj rena träningstillskott som främjar muskeltillväxten som stöd till din träning.


Återhämtning och magnesium går hand i hand. Magnesium är en av kroppens viktigaste elektrolyter, som främjar normal energiomsättning och såväl musklernas samt nervsystemets normala funktion. Magnesium minskar även trötthet och utmattning. Vi har valt ut de allra bästa formerna av magnesium till våra magnesium-produkter, som absorberas snabbt och magvänligt.

Följ oss @Pureness