Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag
✅ Använd min kod JOHANNESPARADISET i kassan för att få 20% rabatt på mina boxar från Pureness!
Hej 👋

Som klient till mig på Cullberg Coaching får du tillgång till en exklusiv förmån hos Pureness som är mitt favoritmärke inom kosttillskott. Under hela perioden du arbetar med mig 20% på hela sortimentet genom att använda din klientkod som är Johannesparadiset.

Anledningen att jag valt att samarbeta med Pureness är att de är lika nördiga som jag när det kommer till kvalitet, och att de tar fram precis de produkter som jag själv vill ha och vet att många behöver. Dessutom är det väldigt bra priser, redan utan rabatt!

Behöver man använda kosttillskott?

Nej, det skulle jag inte påstå. Men det finns vissa tillskott som många av oss har svårt att få i oss via kosten och de tycker jag kan vara klokt att tillföra. Om man sen tränar mycket och kanske har ett stressigt liv behöver man tillföra större mängder näring än vad man ibland kan få i sig av maten. Då kan även andra tillskott än de som finns i startkitet vara aktuella. Men för att veta vad just du behöver bör du prata med din coach och förslagsvis göra en hälsokontroll med blodanalys där du kan se exakt vilka områden du skulle må bättra av att stärka upp.

Premium D-vitamin

6 anledningar att äta D-vitamin:

✅ D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

✅ D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och normala tänder.

✅ D-vitaminbrist associeras ofta med trötthet och nedstämdhet.

✅ Vitamin D bidrar till normal muskelfunktion.

✅ D-vitamin bidrar till normala kalciumnivåer i blodet.

✅ Under vinterhalvåret räcker inte det skandinaviska ljuset till för att vi ska kunna bilda D-vitamin via huden
Det hormon som vi svenskar generellt lider brist av, särskilt under de mörkare månaderna, är D-vitamin. Här rekommenderar Livsmedelsverket att vi tar tillskott. Pureness Premium D-vitamin har vunnit pris för sin kvalitet och är något jag själv använder 9 månader om året. Den mjuka kapseln är torskleveroljebaserad med kolekalciferol från lanolin i fårull. Premium D-vitamin har en fettsammansättning av mycket hög klass från naturlig fiskolja, EPA- och DHA-fettsyror.

Trippel Magnesium

Magnesium är en mineral som bland annat bidrar till muskelaktivitet och proteinsyntes i kroppen. Dessutom bidrar mineralen till att stärka skelettet. Magnesium har en

avslappnande effekt på muskelceller och nervsignaler och kan därför vara ett användbart tillskott vid till exempel kramper.

Många populära livsmedel såsom kaffe, socker och alkohol kräver magnesium för att brytas ned i kroppen. När vi dessutom äter en kost som är rik på kalcium, till exempel en med mycket mjölkprodukter, drivs magnesium snabbare ut ur kroppen. Det kan då vara bra att hålla ett extra öga på sitt magnesiumupptag för att säkerställa en frisk och balanserad kropp. Dessutom bör man vara extra noga om man lever en livsstil med mycket stresspåfrestningar eller håller på med intensiv och hård träning. Det är på grund av att magnesium används i större utsträckning för att utsöndra hormoner som kortisol och adrenalin. Även Pureness Trippel Magnesium har vunnit pris som det bästa magnesiumtillskottet i Sverige.

Krill Omega-3

Omega-3 och omega-6 har många olika uppgifter i kroppen och behövs bland annat för att kroppen ska kunna bygga och reparera celler. De påverkar också regleringen av blodtrycket, hur njurarna fungerar och vårt immunförsvar. Omega-3 minskar blodets levringsförmåga och minskar på så sätt risken för blodpropp. Fleromättade fettsyror som Omega-3 stöder hjärtats, leverns och fettämnesomsättningens normala funktion.

Omega-3 är något som vi får i oss genom att äta fet fisk som lax, men eftersom (konventionell) odlad lax idag innehåller en hel del biprodukter från odlingen bör man inte äta så ofta som vi tidigare kunde göra. Äter man heller inte fisk är ett högkvalitativt kosttillskott en bra ersättning.

Pureness Krill Omega-3 innehåller krillolja. Oljan är framställd både på ett ekologiskt och etiskt sätt, med 100% spårbarhet. Krillen fångas med en teknik som heter Ecoharvest-metoden i närheten av Antarktis. Fångstområdet anses ha världens renaste havsvatten, eftersom det ligger långt bort från fabriker och föroreningar.

Basic kit

Sold out

Advanced kit

Det här är exakt de produkter som jag använder dagligen för att se till att jag återhämtar mig mellan träningspass och för att jag ska kunna presentera 100% både på jobbet för att hjälpa mina online klienter och på gymmet för att nå mina hälsomål:

Sold out

Min hälsoresa

När jag var tonåring var jag lång och väldigt smal vilket jag inte trivdes med så jag började styrketräna när jag var 15 år gammal. Jag läste mycket om träning men förstod inte riktigt hur viktigt kosten var. Därför blev resultaten ganska blygsamma. Långt senare förstod jag att ca 80% kommer från kosten, och det var först när jag kombinerade kost och träning som resultaten verkligen kom snabbt.

Under åren har jag tränat Crossfit, styrketräning, gymnastik, kampsport och även utövat en hel del yoga. Och med yogan kom jag även i kontakt med den mentala utvecklingen vilket varit den sista viktiga pusselbiten i mitt välmående.

För 15 år sedan gick jag en utbildning som personlig tränare, mest för att jag var så nyfiken på hur kroppen fungerade. Jag började också med det som idag kallas för biohacking där jag experimenterade med alla typer av kostinriktningar och prövade att fasta i olika intervaller för att se effekten på min hälsa. Jag mätte också puls, sömn och kollade mina blodvärden kontinuerligt. För ett år sedan kompletterade jag sen min kunskap med två utbildningar på Paleo Institute för att bli certifierad kost- och hälsocoach och jag läser dagligen nya spännande böcker och forskningsrapporter. Lärandet tar aldrig slut - det är resan som är målet.

Följ oss @Pureness