Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag

Rena och antioxidant-boosta kroppen med NAC

N-acetyl-cystein som går under förkortningen NAC, är en aminosyra som blivit mycket väldokumenterad som näringsämne. NAC höjer nivån av glutation i kroppen, som har kraftfulla antioxidanta och renande egenskaper och således kan vara till hjälp vid att ex. boosta immunförsvaret.

N-acetyl-cystein

NAC är en förkortning för N-acetyl-cystein. Det är en svavelbärande aminosyra som är väsentlig för att kroppen ska fungera normalt. Ämnet är en form av aminosyran cystein som förekommer naturligt i kroppen. Detta ämne hjälper din kropp genom att stödja glutationnivåerna och ger kraftfulla antioxidativa egenskaper. Ämnet finns bl.a. i protein, ägg och grönsaker, men har under de senaste åren även blivit väldigt populärt som kosttillskott speciellt hos de som tränar, genomför en detox, vill förbättra sin matsmältning eller allmänhälsa.

Hur får man i sig NAC?

NAC finns i maten vi äter, framförallt i animaliska, proteinrika livsmedel så som kött, mjölk och ägg. Men för att uppnå full effekt bör man inta NAC även i form av ett tillskott. Mängden NAC i kosten är nämligen begränsad och för att ta del av aminosyrans egenskaper krävs en betydligt högre mängd än vad du kan äta dig till. Ytterligare en anledning att äta aminosyran i form av kosttillskott är att NAC, precis som många andra aminosyror, bör intas mellan måltider och inte i samband med mat. Detta för att undvika konkurrens med andra aminosyror.

I Pureness sortiment: NAC Complex

I Pureness sortiment hittar du ett kosttillskott med högsta kvalitet av NAC som är kombinerat med R-liponsyra, mineralet selen och molybden. NAC Complex är fritt från mjölk, gluten och onödiga tillsatser. En kapsel innehåller 300 mg av N-acetyl-L-cysteine och vi rekommenderar 1-2 kapslar per dag som gärna kombineras med C-vitamin för största möjliga upptagning i kroppen.

Köp NAC Complex:

Sold out

Följ oss @Pureness