Produkten har lagts till i favoriter
Produkten har tagits bort från favoriter
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
Rena och högkvalitativa hälsoprodukter
SWE Se-flag

Smart Multi - ett multivitamin utöver det vanliga!

Möt vår nya generationens dunderkapsel! Smart Multi, en multivitamin utöver det vanliga. Utvecklat för den moderna människans behov baserat på den senaste forskningsdatan. 💡

I dagens samhälle där allt går i raketfart, kan det vara utmanande att upprätthålla en optimal hälsa. Våra kroppar behöver ett balanserat intag av essentiella vitaminer och mineraler för att fungera som bäst. Vårt nya omfattande multivitamin-mineraltillskott med 23 aktiva ingredienser är utformat för att ge din kropp de viktiga vitamin och- mineralämnena som den behöver för att trivas. Det här är ett kosttillskott för alla vuxna – oavsett om du tränar lite, tränar mycket, jobbar lite, jobbar mycket osv.

Vad är Smart Multi?

Låt oss dyka ner i de viktigaste funktionerna och fördelarna med Smart Multi!

23 aktiva ingredienser

Smart Multi innehåller ett helt gäng med vitaminer och mineraler som alla är noga utvalda för att utgöra ett multivitamin som ger dig det mesta av det du behöver under en dag.

Låt oss se över de innehållet och lite om vad dom gör:

🔸Betakaroten: Omvandlas till vitamin A i kroppen vid behov. Behövs för bland annat synen och kroppens slemhinnor.
🔸B-vitaminer: Behövs för många av kroppens processer ska fungera optimalt. Ämnesomsättningen, nervssystemets funktion, tillverkning av röda blodkroppar, bidrar till en frisk hud och för vår energi.
🔸C-vitamin: Bidrar till immunsystemets normala funktion
🔸D3-vitamin: Bidrar till immunsystemets normala funktion och även viktigt för att bibehålla en normal muskelfunktion och benstomme
🔸E-vitamin: Hjälper bland annat vårt nervsystem och de röda blodkropparnas livscykel
🔸Inositol: Ett vitaminliknande ämne som bl.a. interagerar med signalsubstansen serotonin, hjälper till att motverka insulinresistens och bidrar till normal cellfunktion.
🔸Jod: Bidrar bland annat till normal sköldkörtelfunktion och nervsystemets normala funktion.
🔸Kolin: Är nödvändigt för bland annat fettomsättning och bildning av signalsubstansen acetylkolin.
🔸Krom: Bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen och att bibehålla normala blodsockernivåer.
🔸Mangan: Bidrar till normal energiomsättning, bibehålla normal benstomme och bildning av bindväv.
🔸Molybden: Bidrar till bland annat normal omsättning av svavelhaltiga aminosyror.
🔸Zink: Bidrar till en mängd olika funktioner i kroppen, bland annat normalt hår, hud och benstomme. Det bidrar också till normal energiomsättning och immunsystemets normala funktion.

Nu till de 3 unika ingredienserna Q10, lutein och zeaxantin!

🔸Koenzym Q10: är en kraftfull antioxidant som återfinns i stora delar i cellerna kring kroppens vitala organ och är viktig för cellerna och kroppens energiomsättning.
🔸Lutein och zeaxantin: Lutein och zeaxanthin tillhör båda xantofyller - en undergrupp till karotenoider. Som de två primära ämnena i ögats näthinna är de väldigt viktiga för syncellerna och ögat normala funktion.

Varför inte magnesium, selen eller järn?

Vi behöver flera hundra milligram magnesium per dag, vilket inte hade fått plats i en enda kapsel. Så av anledningen att de inte får plats med tillräcklig mängd, så har vi inte magnesium i vårt Smart Multi. Vi rekommenderar att kombinera Smart Multi med vårt Trippel Magnesium eller Kvällsmagensium.

Järn och selen är något som inte alla behöver extra tillskott av och ska inte överdoseras. Järn kan även hämma upptaget av vissa andra vitaminer. För att veta om just du behöver ta järn eller selen som tillskott, så kolla med din läkare.

Smart Multi och graviditet

En kapsel innehåller 500 mikrogram folat, vilket är det rekommenderade intaget för dig som försöker bli gravid, är gravid eller ammar. Många andra multivitaminer på marknaden kommer inte upp i den rekommendera mängden och därmed behövs ett extra tillskott på folat/folsyra.

Folat eller folsyra är viktigt för barnets utveckling och vid brist löper du risk att få ett barn med ryggmärgsbråck.

En kapsel per dag

Inga kompromisser, inga ingredienser av låg kvalitet, inget extra. En kapsel per dag ger dig en utmärkt bas för ditt dagliga vitaminbehov. 💡
Sold out

Följ oss @Pureness